> Mäntsälän Nuorkauppakamari eli  JCI Mäntsälä?     (about us)
Etusivu (homepage)
Mäntsälän Nuorkauppakamari
Hallitus (Board of Directors)
JCI Mäntsälä in English
Projektit (projects)
Kansainvälisyys (international)
Tapahtumakalenteri (events)
Tapahtunutta (past events)
Tuotteet (products)
Yhteistyökumppanit(partners)
Miksi jäseneksi? (why join us?)
Lataamo (downloads)
Kuvagalleria (gallery)

 

Mäntsälän Nuorkauppakamari
PL 19
04601 Mäntsälä
kamari@jcmantsala.com
0400-709267

y-0780548-5

Mäntsälän Nuorkauppakamari eli JCI Mäntsälä

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Mäntsälän Nuorkauppakamari eli Junior Chamber International (JCI) Mäntsälä on perustettu vuonna 1971. Vuosi 2016 on siis kamarimme 45. toimintavuosi. Nuorkauppakamarissamme on 12 jäsentä, 4 koejäsentä ja heidän lisäksi 13 senaattoria ja 13 kunniajäsentä.

Järjestömme on nuorekas aktiivisten toimijoiden, yrittäjien ja johtajien verkosto, josta löytyy edustajia eri työelämän aloilta. Tarjoamme jäsenistöllemme paljon erilaisia osallistumis- ja kokemusmahdollisuuksia koulutusten, tapahtumien ja projektien muodossa aina paikalliselta tasolta kansainväliselle tasolle asti. Oma kamarimme järjestää  erilaisia kuukausitapahtumia jäsenistölle ja heidän perheilleen. Esimerkiksi viime vuosina vuonna on ollut golf-kurssi, Amazing Race -kilpailu, hohtokeilausta, savusaunomista, karting-ajoa, paintballia, vaeltamista, tapahtumajärjestely-koulutusta. Kamarimme julkaisee myös jäsenlehteä, Kimaraa.

Mäntsälän Nuorkauppakamari on hyvin toimiva ja aktiivinen yhdistys, jolla on paikkakunnallamme merkittävä asema. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Paikallisesti näymme mm. erilaisten projektiemme kautta, joista merkittävin on joka vuosi ilmestyvä Mäntsälän Palveluhakemisto. Muita projekteja ovat esimerkiksi Joulupuukeräys, Mäntsälän Messut ja Vuoden Positiivisimman Mäntsäläläisen valinta. 

Paikallinen yhteistyö on hyvin tärkeää nuorkauppakamarillemme. Mäntsälässä yhteistyö näkyy vahvasti toiminnan kehittymisenä, esimerkkinä on Mäntsälän yrittäjien ja yrittäjänaisten kanssa joka toinen vuosi  toteutettava Mäntsälän Messut. Kyseinen projekti on jopa synnyttänyt yhdistyksen Mäntsälä Mielessä Ry:n, jonka nimissä messut nykyään toteutetaan. Mäntsälän Nuorkauppakamari kuuluu joka vuosi kahdella jäsenellä Mäntsälän Elinkeinoasiain Neuvottelukuntaan, jonka puheenjohtajuus oli viimeeksi kamarillamme vuonna 2009.

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille henkilöille. Järjestömme toiminta on hyvin monipuolista ja se pystyy tarjoamaan toimintamahdollisuuksia jokaiselle. Tutustu lisää nuorkauppakamaritoimintaan Suomen Nuorkauppakamarit ry:n internetsivuilla: www.jci.fi